Over Animoso

Animoso is een Sambaband uit Hoensbroek in de gemeente Heerlen. De naam staat voor vurig, levendig, bezielend. En zo kun je onze muziek goed samenvatten. Animoso maakt levendige Braziliaanse percussiemuziek. Vurige ritmes die je hoort en voelt. Ontstaan in de winter van 2003 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een sfeervolle, leuke groep. Animoso is overal inzetbaar. Wij spelen op (inter)nationale festivals en parades in binnen- en buitenland en zijn graag geziene gasten tijdens carnavalsbijeenkomsten. Maar ook van een bruiloft of verjaardag weten wij een spetterende gelegenheid te maken. Met onze opvallende kleuren en swingende beats weten we ieders evenement tot een succes te brengen!

De start van Animoso is het best te omschrijven als een uit de hand gelopen hobby. We zijn destijds met tien man begonnen en zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote, vrolijke bende. Ondertussen is Animoso een officiële vereniging die regelmatig het zuiden van Limburg (en daarbuiten!) in Braziliaanse sferen brengt! De instrumenten van Animoso zorgen voor een heerlijk geluid. Een swingend geluid dat van ver af te horen en te voelen is.

Wil je zelf met ons meedoen? Dat kan: Animoso repeteert twee keer per week met als doel de Braziliaanse percussiemuziek onder de aandacht te brengen. En wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Menig toeschouwer gaat helemaal door ’t lint tijdens het luisteren naar ons getrommel. Iets wat wij als band uiteraard alleen maar aanmoedigen. Het publiek danst altijd mee op de aanstekelijke ritmes van onze Sambaband

Wil je meer info over lid worden? Klik dan hier.

Contactformulier

 

Spambeveiliging

 
Evenement informatie
Event Information